Utorak 21.07 2015

Domaće novine već danima žestoko najvljuju dolazak i akcije islamske države ISILA u Srbiji. Oni kao da islamistima napominju da su zapostavili Srbiju, te ih prizvaju da tu grešku što pre isprave. Ukoliko ISIL ne dođe da terorizmom napadne i Srbiju, sigurno je da će domaća štampa će biti jako razočarana. Danas smo u štampi imali dva naslova o njima. TELEGRAF kaže: DŽIHADISTI STIGLI U SRBIJU, NAORUŽANI DO ZUBA: Evo gde se nalazi glavna BAZA TERORISTA i šta će prvo napasti!
BLIC kaže ovako: Islamska država na 120 km od Srbije.
Hvala bogu da prva istina nije ni blizu tome.
TELEGRAF je danas objavio neverovatan lažni bombastični naslov kakvog odavno nije bilo u štampi a on glasi:
UBIJEN DRAŠKOVIĆ: Organizacija CRVENA PRAVDA ubila srpskog političara!
Zbog takvog naslova čoveku odmah proleti kroz glavu kako su roknuli Vuka Draškovića, međutim TELEGRAF je iskoristio vest iz 1921 godine (gde li je samo iskopaše) kada je ubijen ministar tadašnjeg MUP- a Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca Milorad Drašković kako bi naveli čitaoce da poveruju u atentat na Vuka Draškovića.
Još jedna glupost iz TELEGRAFA koji kaže: GRUDI VEĆE OD BRAZILA: Zbog ovoga je Karleuša SEKSI SILA!
Radi se o fotografiji Jelene Karleuše gde ona u kupaćem kostimu, u bojama brazilske zastave, pokazuju veličanstvenost plastike svojih grudi!
Za kraj INFORMER: MAJSTORIJA LJAJIĆA Srpski reprezentativac poslao Harta po burek!
Ok je sve to ali da su umesto “srpski” napisali reprezentativac Srbije, bilo bi puno bolje, naročito kada se radi o Ademu Ljajiću igraču koji sa tim stvarima već imao probleme.